Månadsbrev mars 2017

 

Kom till hotell Anemi kl 14.00 på lördag den 25 februari och se när Pippi Långstrump ekipaget iordningställs. Du kan också själv deltaga i tåget. I Pippisagorna finns många härliga vuxenfigurer. Barnen på Children Care Center har varit mycket engagerade.

 

Karnevalen startar kl 15.00 och utgår från hotell Anabell och avslutas vid ingången till Mosaikerna nere vid hamnen.

 

Grön måndag den 27 februari med traditionell drakflygning och picknick på stranden inleder Grekisk-ortodoxa religionens fasta, som avslutas på påskafton natten. Alla offentliga kontor, skolor, banker och en del affärer håller stängt på måndag.

 

BOULE

Varje måndag och torsdag kl 9.45 samling vid hotell Anemis boulebanor. Om himlen visar svarta regnmoln ställs boulen in. Ingen föranmälan. Föranmälan kan bli aktuellt vid många deltagare.

 

BOKHYLLAN

Kom till hotell Anemi den 7 mars kl 17.00, SviP bjuder på kaffe och kaka, vi träffas på tu man hand och lyssnar om någon har ett bra boktips. Övriga tisdagar i mars är bokhyllan öppen kl 17.30 före nästa aktivitet.

 

FÖREDRAG hotell Anemi

Tisdag den 14 mars kl 18.00, släktforskning. Kerstin Åkerberg och Kenneth Frejd undervisar i hur man kommer igång med släktforskning. 

Tisdag den 28 mars kl 18.00. Agronom Sophia från Kouklia, berättar växter och grödor på Cypern, föredraget är på engelska.

 

GOLF

Svenskgolfen på Secret Valley spelas varje onsdag och på Minthis Hills varje fredag.

Föranmälan krävs, se under rubriken golf på hemsidan.

Gemensam golftävling med Akigolf och en BBQ är planerat till onsdag den 15 mars på Secret Valley.

 

MEDLEMSMÖTE tisdag den 21 mars kl 18.00

Separat inbjudan kommer.

 

RESOR

En resa med guidad tur till Nicosia är planerad till fredagen den 24 mars, separat inbjudan kommer.

 

VANDRINGAR tisdagar kl 10.00

Vi hoppas att någon tar tag i vandringarna nu under mars, kontakta [javascript protected email address] så lägger vi ut det på hemsidan.

 

Styrelsen

Maina, Annika, Kiki och Millan

 

 

 

22 feb 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery