Månadsbrev Maj 2019

Dags igen att boka in dig på en ny månadslunch och mycket annat. Vilken härlig uppslutning vi har haft på tidigare månadsluncher och våra övriga aktiviteter.

BOULE Varje måndag och torsdag kl 9:45 samling vid hotell Anemis boulebanor. Vi tar med eget fika och betalar 3 € för spel och trevlig fikapaus.

BOKCIRKEL Nästa träff blir söndagen den 5 maj, kl 15:00 på hotell Anemi. Tills dess ska vi läsa Jod Picout´s bok, Små stora saker. Förslagen av Clary. Inför höstsäsongen beslutade vi också att läsa Bertil Åkerlunds bok, En levnadsberättelse, som handlar om Denis Mugwege, som fick Nobels fredspris 2018. Förslag från Aina. Om du är intresserad av att vara med så anmäl till Christel christel.carlborg@live.se . Du är välkommen även om du inte läst boken.

BOKHYLLAN Våra böcker på svenska finns nu i bokskåpet höger om öppna spisen i konferensrummet på hotell Anemi, till vänster om öppna spisen finns böcker på andra språk. När konferensrummet är ledigt kan du hämta och lämna böcker i skåpet. Böckerna har sorterats i författarnas bokstavsordning. Större mängd böcker kan lämnas in när vi har våra egna aktiviteter på hotell Anemi, då kan du också låna filmer och talböcker.

FÖREDRRAG på hotell Anemi tisdag den 7 maj kl 18.00. År som har betydelse.... Föredragshållare Karl-Frode Hilton Ingen föranmälan, vi avslutar med mingel och ett glas vin, pris 5 €.

GOLF Svenskgolfen på Secret Valley spelas varje onsdag under maj. Minthis Hills återkommer till hösten med spel fredagar. Föranmälan krävs, se under rubriken golf på hemsida.

MÅNADSLUNCH Denna månad träffas vi och prövar maten på SUNSET BREEZE i Kissonerga söndagen den 12 maj. Vi samlas kl 12.30 för mingel och räknar med att starta lunchen kl 13.00. Bifogar en länk till SUNSET BREEZE hemsida och meny, så kan du/ni bestämma innan vad du/ni vill äta. För att underlätta för köket lämna din beställning vid din ankomst. Vi vill ha din bokning senast söndag den 5 maj för att säkerställa plats för dig, då restaurangen är modell mindre. OBS Gör din anmälan till mig senast 5 maj Mobil 99 11 18 93 Mali sven@spanberg.se Väl möt till en trevlig lunch Maj o Sven Länk till restaurangen http://sunsetbreeze.net/alacarte.html

VANDRINGAR Vandringar i maj publiceras separat, de traditionella vandringarna tillsammans våra norska vänner återupptas till hösten.

Trevlig Valborg Styrelsen Maina, Annika, Kiki, Linda och Stig

28 apr 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery