Månadsbrev maj 2018

 

Efter en mycket trevligt och kreativt föreningsmöte i april, presenterades flera goda idéer från de olika arbetsgrupperna. Kerstin Iggstrand har tagit tag i kulturfrågorna, Eva Rylander håller på och planerar höstens resor, månadslunch och tisdagssoffan har planerats att införas till hösten. Genomgång av hemsidan gav också nya förslag och tankar på hur man kan aktivera anslagstavlan. Hans visade hur man från hemsidan kan kommentera via andra medier som twitter, facebook och goggle+. Hans återkommer med ett eget inlägg när vissa uppdateringar och ändringar genomförts.

Det mesta på Cypern hålls stängt två dagar i maj. Arbetarnas internationella kampdag den 1 maj och den 28 maj som är en grekisk-ortodox helgdag. Bagerier och kiosker, där man normalt håller med 24 timmars service har troligen öppet.

Bokhyllan Den 8 maj finns vi på plats, övriga tider tal med receptionen på hotell Anemi om du vill låna eller lämna något till bokhyllan.

Utlåningen innefattar även talböcker och filmer. Även några norska böcker har ramlat in. Några tidskrifter och svenska veckotidningar har även hittat vägen till hyllan och visar sig åtråvärda för alla korsordslösare. Vill ni låna eller lämna böcker etc går det bra att kontakta receptionen på hotell Anemi, som öppnar upp dörren till vår bokhylla.

Boule måndag och torsdag kl 9.45 hotell Anemi under hela maj.

Ett bra tillfälle att träffas och ha roligt tillsammans, på boulen bestämmer vi om någon gemensam lunch eller middag ska anordnas under maj och juni månad.

Bridge trivselbridge på hotell Anemi avslutades i april och startar på nytt i mitten på september.

Föredrag hotell Anemi  tisdag den 8 maj 2018, kl 18.00.

Är Islams Allah den samme som vår Gud?

Föredragshållare Karl Frode Hilton, föredraget är på norska.

Ingen föranmälan, avgift 5 €

Golf spelas på Secret Valley även under maj.

Vandringar publiceras veckovis från våra norska vänner.

 

Vi önskar alla medlemmar en trevlig , vacker och skön maj.

Styrelsen i SviP

Maina, Kiki, Millan och Linda

 

27 Apr 2018

Go back to top