Månadsbrev maj 2017

 

1 maj 2017 inleds med vacker musik av Berlin filharmoniker i Pafos hamn, till er som köpt biljetter till dagens föreställning vill vi bara påminna om solhatt. Vi var på Valborg och lyssnade på generalrepetition. Hans fick låna en tunika för att klara sig från solsting.

 

Bokhyllan

Har stängt för säsongen och öppnar på nytt i september. En stor rensningsaktion har genomförts och alla äldre böcker har sorterats ut.

Utlåningen innefattar även talböcker och filmer. Även några norska böcker har ramlat in. Några tidskrifter och svenska veckotidningar har även hittat vägen till hyllan och visar sig åtråvärda för alla korsordslösare. Vill ni låna eller lämna böcker etc går det bra att kontakta receptionen på hotell Anemi, som öppnar upp dörren till vår bokhylla..

 

Boule måndag och torsdag kl 9.45 hotell Anemi under hela maj.

Ett bra tillfälle att träffas och ha roligt tillsammans, på boulen bestämmer vi om någon gemensam lunch eller middag ska anordnas under maj eller juni månad.

 

Bridge

Trivselbridge på hotell Anemi avslutas för säsongen måndag den 8 maj 2017.

Vi vill ha din anmälan senast söndag den 7 maj kl 12.00.

 

Föredrag tisdag 2 maj hotell Anemi kl 18.00

Ohälsa och Hälsa.

Se separat inbjudan.

 

Golf spelas på Minthis Hills och Secret Valley även under maj.

 

Vandringar

Publiceras veckovis från våra norska vänner.

 

Vi önskar alla medlemmar trevliga varma dagar, till er som återvänt till Norden, ge inte upp klart.se har lovat varmare väder även i Sverige.

 

Styrelsen i SviP

 

Maina, Annika, Kiki och Millan

 

30 apr 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery