Månadsbrev maj 2017

 

1 maj 2017 inleds med vacker musik av Berlin filharmoniker i Pafos hamn, till er som köpt biljetter till dagens föreställning vill vi bara påminna om solhatt. Vi var på Valborg och lyssnade på generalrepetition. Hans fick låna en tunika för att klara sig från solsting.

 

Bokhyllan

Har stängt för säsongen och öppnar på nytt i september. En stor rensningsaktion har genomförts och alla äldre böcker har sorterats ut.

Utlåningen innefattar även talböcker och filmer. Även några norska böcker har ramlat in. Några tidskrifter och svenska veckotidningar har även hittat vägen till hyllan och visar sig åtråvärda för alla korsordslösare. Vill ni låna eller lämna böcker etc går det bra att kontakta receptionen på hotell Anemi, som öppnar upp dörren till vår bokhylla..

 

Boule måndag och torsdag kl 9.45 hotell Anemi under hela maj.

Ett bra tillfälle att träffas och ha roligt tillsammans, på boulen bestämmer vi om någon gemensam lunch eller middag ska anordnas under maj eller juni månad.

 

Bridge

Trivselbridge på hotell Anemi avslutas för säsongen måndag den 8 maj 2017.

Vi vill ha din anmälan senast söndag den 7 maj kl 12.00.

 

Föredrag tisdag 2 maj hotell Anemi kl 18.00

Ohälsa och Hälsa.

Se separat inbjudan.

 

Golf spelas på Minthis Hills och Secret Valley även under maj.

 

Vandringar

Publiceras veckovis från våra norska vänner.

 

Vi önskar alla medlemmar trevliga varma dagar, till er som återvänt till Norden, ge inte upp klart.se har lovat varmare väder även i Sverige.

 

Styrelsen i SviP

 

Maina, Annika, Kiki och Millan

 

30 Apr 2017

Go back to top