SviP månadsbrev maj 2016

Vi hoppas alla haft en trevlig Valborg, 1 maj och cypriotisk påsk.

De flesta av våra aktiviteter avslutas under maj för säsongen. Vi ser med spänning fram mot höstens alla aktiviteter. Vi söker fler fördragshållare och ämnen till diskussionskvällar.

Valberedningen söker också en ny medarbetare till styrelsen.

På medlemsmötet den 19 april kom 50 medlemmar (f g år 28 st) trevligt att så många kunde komma.

Efter mötet serverades en buffé. Anja Ek presenterade till kaffet, hur hon har gått till väga för att skapa sitt eget testamente på Cypern i enlighet med EUs direktiv 650/2012, som numera ger oss rätt att åberopa den svenska arvslagstiftningen även på Cypern. Kvällen avslutades med lottdragning i Kerstin Iggstrands regi.

Ett stort tack till alla som gjorde aftonen till en lyckad kväll.

Bokhyllan

Har stängt för säsongen och öppnar på nytt i september. En stor rensningsaktion har genomförts och alla äldre böcker har sorterats ut.

Utlåningen innefattar även talböcker och filmer. Även några norska böcker har ramlat in. Några tidskrifter och svenska veckotidningar har även hittat vägen till hyllan och visar sig åtråvärda för alla korsordslösare. Vill ni låna eller lämna böcker etc går det bra att kontakta receptionen på hotell Anemi, som öppnar upp dörren till vår bokhylla..

Boule måndag och torsdag kl 9.45 hotell Anemi under hela maj

Finns inte Maj på plats torsdag den 12 och måndag den 16 maj kan kloten hämtas i reception och återlämnas där efter färdigt spel.

Trivselbridge på hotell Anemi måndagar kl. 17.00.

Vi spelar även under maj 2016. Vill du spela och inte redan är anmäld, vill vi ha din anmälan senast söndag kl 12.00.

Golf spelas på Minthis Hills och Secret Valley även under maj.

 

Vi avslutar säsongen med en ekologisk mese på Seven St Georges Taverna i Geroskipou, serveras med med egen odlade grönsaker, inbjudan kommer när dag fastställts.

 

Vi önskar alla medlemmar trevliga varma dagar, även er som återvänt till Norden.

 

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki och Millan

 

3 May 2016

Go back to top