Månadsbrev Juni 2019

Boule, Vi spelar fortfarande boule Måndagar och Torsdagar på Anemis banor. Vi som är kvar här i Pafos tar med oss eget fika och betalar 3 Euro för spelet.

Bokcirkeln, tar paus till söndagen den 22 September Kl:15:00 då vi träffas igen på Anemi. Till dess ska vi ha läst ”Dottern” av Maria Gustavsdotter. Boken är den första i trilogin ”Fem pärlor i Jungfrus krona” och följer den unga Gertraud i Kalmar från 1527 och framåt. Trilogin är en romanserie om kvinnors liv och möjligheter - eller brist på möjligheter- att råda över sina egna liv. Boken finns både som e-bok och i pappersformat.

Vi återkommer senare i höst till boken, - En levnadsberättelse- av Bertil Åkerlund, som handlar om fredspristagaren 2018, Denis Mugwege. Alla som tycker om att läsa är välkomna.

Bokhyllan, Böcker finns att låna i konferensrummet på Anemi.

Föredrag, Vi tar paus över sommaren men återkommer med nya intressanta tisdagsföredrag till hösten.

Golf. Golfen fortsätter på Secret Valley, så länge det finns de som vill spela. Än är det några glada spelare kvar.

Vandringarna, gör sommaruppehåll, då det börjar bli alldeles för varmt och Norrmännen rest hem.

Båtutflykt, Höstens traditionella båtutflykt är på planeringsstadiet. Inget datum är  bestämt ännu. Vi återkommer med information om den.

Musik och kultur, Mycket intressant händer vad gäller musik och kultur i Pafos och Kerstin Iggstrand fortsätter att hålla oss uppdaterade om vad som är aktuellt, även under sommarmånaderna. Nyligen utlagt på hemsidan finns information om Juni´s Kultur och musikhändelser.

Föreningens årsmöte, planeras att hållas den fredagen den 18 oktober.

Ha en underbar sommar. önskar

Styrelsen i SviP

Maina, Annika, Linda, Kiki och Stig

30 maj 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery