Månadsbrev Juni 2019

Boule, Vi spelar fortfarande boule Måndagar och Torsdagar på Anemis banor. Vi som är kvar här i Pafos tar med oss eget fika och betalar 3 Euro för spelet.

Bokcirkeln, tar paus till söndagen den 22 September Kl:15:00 då vi träffas igen på Anemi. Till dess ska vi ha läst ”Dottern” av Maria Gustavsdotter. Boken är den första i trilogin ”Fem pärlor i Jungfrus krona” och följer den unga Gertraud i Kalmar från 1527 och framåt. Trilogin är en romanserie om kvinnors liv och möjligheter - eller brist på möjligheter- att råda över sina egna liv. Boken finns både som e-bok och i pappersformat.

Vi återkommer senare i höst till boken, - En levnadsberättelse- av Bertil Åkerlund, som handlar om fredspristagaren 2018, Denis Mugwege. Alla som tycker om att läsa är välkomna.

Bokhyllan, Böcker finns att låna i konferensrummet på Anemi.

Föredrag, Vi tar paus över sommaren men återkommer med nya intressanta tisdagsföredrag till hösten.

Golf. Golfen fortsätter på Secret Valley, så länge det finns de som vill spela. Än är det några glada spelare kvar.

Vandringarna, gör sommaruppehåll, då det börjar bli alldeles för varmt och Norrmännen rest hem.

Båtutflykt, Höstens traditionella båtutflykt är på planeringsstadiet. Inget datum är  bestämt ännu. Vi återkommer med information om den.

Musik och kultur, Mycket intressant händer vad gäller musik och kultur i Pafos och Kerstin Iggstrand fortsätter att hålla oss uppdaterade om vad som är aktuellt, även under sommarmånaderna. Nyligen utlagt på hemsidan finns information om Juni´s Kultur och musikhändelser.

Föreningens årsmöte, planeras att hållas den fredagen den 18 oktober.

Ha en underbar sommar. önskar

Styrelsen i SviP

Maina, Annika, Linda, Kiki och Stig

30 May 2019

Go back to top