Månadsbrev Januari 2020

Våren är här, i år behöver vi inte bekymra oss för vattenbrist, alla dammarna är fyllda och vattnet forsar i flodfårorna, gräset gror och gula blommorna börjar titta fram.

BOULE

Boule spelas på ordinarie tider måndagar och torsdagar med start den 20 januari. Avgift 2 €, samling vid hotell Anemis boulebanor kl 9.45, entré via hotellets gästparkering. Klot och instruktör finns på plats när vädret tillåter. Tag med eget kaffe/te vi spelar i två timmar.

BOKHYLLAN

Bokhyllan finns i hotell Anemis konferansrum i skåpen till höger om öppna spisen.

BRIDGE

Vill du spela bridge på fredagar kl 17.00, anmäl dig till [javascript protected email address]. Vi startar så snart anmälningar till minst 2 bord kommit.

FÖREDRAG/TISDAGSSOFFAN

Vi söker fler personer till föredrag eller intervjuav. Tisdagssoffan vilket innebär att vi intervjuar en person. Vill du ställa upp och delge oss en historia eller kunskap antingen via föredrag eller tisdagssoffan. Ett trevligt sätt att umgås som uppskattas av många. Hör av dig till stig.h.nyberg@gmail.com. Kvällen avslutas med ett glas vin och mingel, kostnad 5€.                                                             

GOLF

Golfen startar tidigast i februari på Minthis Hills och Secret Valley. Finns du inte med på golflistan kontakta respektive ansvarig, se under rubriken aktiviteter.

VANDRINGAR tisdagar kl 10.00

Vi hoppas att våra norska vänner startar med vandringarna under februari eller att någon av våra medlemmar tar tag i detta, nu när den gula perioden startar och alla vackra blommor slår ut i naturen. Hör av er, så lägger vi ut det på hemsidan.

NYTT ÅR NY MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgiften är samma som tidigare år 20 € per person, för dig som inte betalt kan betalning ske till payson eller till vårt bankkonto som du finner under rubriken föreningen på vår hemsida, eller till någon i styrelsen.

Välkommen till våra aktiviteter och sammankomster.

Styrelsen

Maina, Kiki, Linda och Stig

 

9 jan 2020

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery