Månadsbrev Januari 2020

Våren är här, i år behöver vi inte bekymra oss för vattenbrist, alla dammarna är fyllda och vattnet forsar i flodfårorna, gräset gror och gula blommorna börjar titta fram.

BOULE

Boule spelas på ordinarie tider måndagar och torsdagar med start den 20 januari. Avgift 2 €, samling vid hotell Anemis boulebanor kl 9.45, entré via hotellets gästparkering. Klot och instruktör finns på plats när vädret tillåter. Tag med eget kaffe/te vi spelar i två timmar.

BOKHYLLAN

Bokhyllan finns i hotell Anemis konferansrum i skåpen till höger om öppna spisen.

BRIDGE

Vill du spela bridge på fredagar kl 17.00, anmäl dig till [javascript protected email address]. Vi startar så snart anmälningar till minst 2 bord kommit.

FÖREDRAG/TISDAGSSOFFAN

Vi söker fler personer till föredrag eller intervjuav. Tisdagssoffan vilket innebär att vi intervjuar en person. Vill du ställa upp och delge oss en historia eller kunskap antingen via föredrag eller tisdagssoffan. Ett trevligt sätt att umgås som uppskattas av många. Hör av dig till stig.h.nyberg@gmail.com. Kvällen avslutas med ett glas vin och mingel, kostnad 5€.                                                             

GOLF

Golfen startar tidigast i februari på Minthis Hills och Secret Valley. Finns du inte med på golflistan kontakta respektive ansvarig, se under rubriken aktiviteter.

VANDRINGAR tisdagar kl 10.00

Vi hoppas att våra norska vänner startar med vandringarna under februari eller att någon av våra medlemmar tar tag i detta, nu när den gula perioden startar och alla vackra blommor slår ut i naturen. Hör av er, så lägger vi ut det på hemsidan.

NYTT ÅR NY MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgiften är samma som tidigare år 20 € per person, för dig som inte betalt kan betalning ske till payson eller till vårt bankkonto som du finner under rubriken föreningen på vår hemsida, eller till någon i styrelsen.

Välkommen till våra aktiviteter och sammankomster.

Styrelsen

Maina, Kiki, Linda och Stig

 

9 Jan 2020

Go back to top