Månadsbrev februari 2019

Efter januari som gett en hel del regn, kan vi nu njuta av att vårt vackra Cypern visar sig från sin allra grönaste sida. Alla träd och blommor har fått ny kraft och sällan har det varit så vackert ute i naturen!

Vackra februaridagar innebär vårväder och runt Pafos är vandrarna nu många.

Slutet av februari innebär också början på festligheterna som kommer i fastetid.

Den stora karnevalsparaden i Pafos hålls på eftermiddagen lördagen 9 mars i hamnområdet och den karnevalen i Limassol hålls söndag 10 mars.

BOULE 

Boule spelas nu på ordinarie tider måndagar och torsdagar.

Avgift 2 €, samling vid hotell Anemis boulebanor kl 9.45, entré via hotellets gästparkering, där finns klot och instruktör. Tag med eget kaffe/te, vi spelar i två timmar.

BOKCIRKEL

En ny bokcirkel har startat, vi börjar med att läsa Selma Lagerlöfs klassiker Jerusalem och diskuterar bokens innehåll och författaren.

Bokcirkelns första träff blir på Hotell Elysium söndag 10 mars 2019 kl 15 00 – 17.

Anmälan senast tisdag 5 mars till Christel Carlborg, christel.carlborg@live.se

BOKHYLLAN

Under hotell Anemis ombyggnation finns våra böcker tillgängliga på hotell Anemi. Under februari 2019 ingång från utsidan av konferensrummet.

BRIDGE

Trivselbridge spelas på restaurang 5th Floor med start måndagen den 18 februari 2019 kl 17.00.

Vi spelar i två timmar och avslutar med en gemensam måltid.

I april byter vi lokal och återkommer till hotell Anemi.

Anmäl dig senast kl 12.00 på fredagen veckan före spel kommande måndag till [javascript protected email address].

FÖREDRAG/TISDAGSSOFFAN

Vi söker fler som vill hålla föredrag eller låta sig intervjuas i samtalsform. I höstas startade vi upp med Tisdagssoffan vilket innebär att vi under trivsamma former intervjuar en person.

Vi söker nu personer som vill delge oss sin historia eller kunskap antingen via föredrag eller Tisdagssoffan. Det kan vara du själv eller också kan du tipsa om någon annan medlem som har något intressant från yrkes- eller privatliv att berätta.

Föredrag och Tisdagssoffan är ett trevligt sätt att umgås, som uppskattas av många. Hör av dig till stig.h.nyberg@gmail.com.

GOLF

Golfen startar upp under månaden både på Minthis Hills och Secret Valley. Finns du inte med på golflistan kontakta respektive ansvarig, se under rubriken aktiviteter. 

VANDRINGAR tisdagar kl 10.00

Startar den 5 februari. Se egen notis

NYTT ÅR NY MEDLEMSAVGIFT

Medlemsavgiften är samma som tidigare år 20 € per person, för dig som inte betalt kan betalning ske till Payson eller vårt bankkonto som du finner under rubriken föreningen eller till någon i styrelsen.

Välkommen till våra aktiviteter och sammankomster!

Styrelsen

Maina, Annika, Kiki, Linda och Stig

 

 

 

1 Feb 2019

Go back to top