Månadsbrev december 2019

Vi vill hälsa alla nya medlemmar välkomna till vår vänskapsförening SviP.

Nya styrelsen i SviP har beslutat följande arbetsfördelning, kassör Linda Feldt, sekreterare Kiki Christodoulou och Stig Nyberg håller i tisdagssoffan/föredragen. Till webmaster har styrelsen utsett Kerstin Åkerberg, vi söker nu en medarbetare till Kerstin som vill jobba parallellt med henne. Är du intresserad anmäl dig till [javascript protected email address]. Annika Jonsson har lämnat styrelsen men rycker in när extra hjälp behövs.

Fler medlemmar har nu aktiverat sig i vår verksamhet. Sven har tagit på sig att hålla i våra månadsluncher, Annika och Bosse håller i minigolfen. Stig, Eva och Lars håller i tisdagssoffan samt föredragshållare till våra tisdagskvällar och boulen. Ny ansvarig för onsdagsgolfen på Secret Valley är Hans Braun.

Under rubriken ”Aktiviteter” hittar du vilka som ansvarar för respektive aktivitet och hur du anmäler dig.

Medlemsavgiften för år 2020 är € 20 per person, oförändrad sedan föregående år. Har du inte betalat medlemsavgiften för nya året 2020 kan det göras det via betalningssystemet ”payson” eller direkt till vårt bankkonto Adress SWEDISH ASSOC. OF PAFOS AREA, SVIP PO Box 60596, 8105 Pafos, Cypern Bank Bank of Cyprus, Branch Paphiako, kontonummer 357 022 769 001 Vid betalning från annat land BIC-kod (bank) BCYPCY2N IBAN CY4000 2001 9500 0035 7022 7690 01 Mottagar ID (ange ditt namn)

Våra intäkter, där medlemsavgifterna utgör huvuddelen, används till avgifter för vår hemsida och medlemssubventioner i samband med vissa sammankomster samt välgörenhet. Tack till alla som betalar medlemsavgiften.

På årsmötet beslutades att ge fortsätt bidrag till barnverksamheten ”Children Care Center” . Vi har stöttat dem under de senaste åren genom insamling av kopparmynt, lotterier, del av medlemsavgifter etc. De tar hand om barn mellan 6-12 år som inte har någon vuxen hemma när skolan slutar. Barnen får ett näringsrikt mål mat, här finns ju ingen matbespisning i skolan, därefter kontrolleras att hemläxan görs innan barnen kan övergå till andra aktiviteter, tills någon vuxen kommer och hämtar barnet. Upp till 80 barn i Pafosområdet är beroende av denna verksamhet och tack vare Children Care Center ser vi inga barn ensamma på gatorna i Pafos.

Ett stort TACK till alla medlemmar som deltagit i våra aktiviteter och som stödjer oss. De flesta av våra medlemmar har rest till familjer i hemlandet och firar helgen tillsammans med nära och kära.

Några av oss finns kvar på ön och firar här, vill du att vi träffas på julafton och/eller Nyårsafton anmäl dig till vår email [javascript protected email address] gärna före den 5 december. Ingen av våra medlemmar ska behöva fira jul och nyår ensam i Pafos. Alla idéer till en trevlig sammankomst är välkomna.

Vi önskar er alla GOD JUL och ett riktigt Gott Nytt År 2020

och ser fram emot att möta er igen under det nya året.

Styrelsen Maina, Kicki, Linda och Stig

29 Nov 2019

Go back to top