MÅNADSBREV NOVEMBER 2019

AMBASSADÖRSBESÖK OCH FINGERBUFFÉ PÅ HOTELL ANEMI TISDAG DEN 12 NOVEMBER 2019 KL 18.00.

Svenska ambassadören på Cypern Anders Hagelberg presenterar sig och uppdaterar oss om vad som händer på ön. Vi träffas denna gång direkt i restaurangen på hotell Anemi. Efter föredrag och fingerbuffé blir det mingel och möjlighet att ställa frågor till Anders. Kostnad 20€ och för medlemmar i SviP 10€. Föranmälan senast den 8 november på befogade blankett. Alla uppmanas att komma i tid för registrering och sittning, vi startar kl 18.00. Vi vill ha din anmälan senast den 9 november 2019 på bifogade blankett.

BOKCIRKELN Tisdag den 29 oktober kör vi bokcirkel på Anemi. Ny tid kl 17:00 Alla bokläsare är välkomna till soffgruppen i hotell Anemis restaurang, på en kopp kaffe och lättsam diskussion om boken. Boken vi valt att prata om är Mukwege, En levnadsberättelse, författare Bertil Åkerlund. En passande bok i tiden för nya nobelpris. BOKHYLLAN I NOVEMBER MED START KL 17.00 PÅ HOTELL ANEMI. Många nya böcker, musik och filmer har hittat till bokhyllan. Bokhyllan håller öppet före dagens föredrag. Du kan också besöka bokskåpet när konferensrummet är ledigt.

BOULE Varje måndag och torsdag pågår boulespel på hotell Anemis boulebanor. Samling vid hotell Anemis boulebanor kl 9.45. Medlemmar i SviP har företräde, men med fem banor hoppas vi det finns plats för alla.

BRIDGE SPELAS PÅ HOTELL ANEMI KL 17.00 VARJE FREDAG I NOVEMBER 2019. Trivselbridgen har på allmän begäran flyttats till fredagar och avslutas med en gemensam måltid om så önskas. Vill du spela anmäl dig till [javascript protected email address] senast tisdag.

FÖREDRAG TISDAG DEN 29/10 kl 18.00 HOTELL ANEMI Bengt Osswald talar om sina upplevelser i exportvärlden. Kvällen avslutas med ett glas vin, kostnad 5 €.

FÖREDRAG TISDAG DEN 5 NOVEMBER KL 18.00 HOTELL ANEMI Tandläkare Demitria Foka utbildad på Karolinska Institutet och verksam i Pafos berättar om tändernas påverkan på hälsan och ny forskning om tandlossning och Alzheimers sjukdom. Ingen föranmälan, efter föredraget ett glas vin eller vatten, kostnad 5 €

FÖREDRAG TISDAG DEN 19 NOVEMBER KL 18.00 HOTELL ANEMI Annette Stjärnström berättar om ”Mitt Gotland” hon har många år varit bosatt och guidat på Gotland. Ingen föranmälan, efter föredraget ett glas vin eller vatten, kostnad 5 €

GOLF SECRET VALLEY GOLF CLUB Golf på Secret Valley onsdagar spelform Texas Scramble, anmäl dig senast lördag till Hans Braun hans.braun@gmail.com efter golfen äter vi lunch. MINTHIS HILLS Golf på Minthis Hills fredagar, olika spelformer, anmäl dig senast söndag till Sven Spånberg sven@spanberg.se

GUDSTJÄNST LÖRDAG DEN 30 NOVENBER 2019 KL 16.00 Inför advent hålls gudstjänst på hotell Anemi. Efter Gudstjänsten serveras adventsbuffé, separat inbjudan kommer.

MÅNADSLUNCH Söndag den 17 november planerar vi att anordna en månadslunch. Separat inbjudan kommer.

RESOR OCH UTFLYKTER Vi hoppas få till en utflykt under november och söker någon som vill hålla i denna del av vår verksamhet efter det både Berit och Eva flyttar tillbaka till Sverige.

VANDRINGAR TISDAGAR I NOVEMBER Vandringarna publiceras senast dagen före.

Varma hälsningar Styrelsen Maina, Kiki, Linda och Stig

28 Oct 2019

Go back to top