Månadsbrev januari 2023

GOTT NYTT ÅR 2023

 

SviP skandinaviska vänner i Pafos hälsar alla välkomna till vår vänskapsförening på nya året. Efter några tuffa pandeminår hoppas vi nu på ett bättre år 2023.

 

Fredag den 6 januari Epiphany Day, trettondagen är en helgdag som firas stort på Cypern. Efter kyrk mässan samlas man vid hamnen och ett kors kastas i havet som symbol för Jesus dop. Den av dykarna som hittar korset blir välsignad.

 

Vi startar januari med en månadslunch fredag den 20 januari kl 13.00 på Duomo Ristauante Italiano. Som medlem kan du nu anmäla dig via nya hemsidan svipafos.eu under rubriken aktiviteter, vill du komma med som gäst gäller [javascript protected email address].

 

I januari kommer boulebanorna på hotell Anemi att fräschas upp och vi räknar med att starta upp när fler boulespelare kommer åter. 

 

Vandringarna på tisdagar startar upp när vädret tillåter och någon av arrangörerna är på plats. Separat inbjudan kommer.

 

Flera föredrag är nu planerade under mars månad, stadsvandring och utflykter samt besök av Skandinaviska Kyrkan finns också på agendan.

 

Nya hemsidan svipafos.eu är nu i funktion, återstår att uppdatera medlemssidan med lösenord och lite annat smått och gott. Vår gamla hemsida svipafos.com kommer att finns kvar en tid framöver men inte uppdateras med framtida händelser.

 

Ha du betalt din medlemsavgift kommer du automatiskt att få mail från nya hemsidan svipafos.eu i framtiden. Vår förhoppning är att en modern hemsida ska förenkla vår administration och göra det enklare för medlemmarna att bli aktiva. Det ger oss också möjlighet att publicera reportage och bilder på vår medlemssida.

 

Vårt samarbete med hotell Anemi, resebyråer och facebook gör också att vi har större möjligheter att erbjuda fler aktiviteter.

 

God fortsättning på nya året

Maina. Kiki, Marit, Curt och Eva

4 Jan 2023

Go back to top