Lördagslunch 9 februari

VÄNNER, god fortsättning på 2019!

Häromdan blev Petra o jag ombedda att fixa en lördagslunch - "det är längesen nu" . Vi testade intresset på boulen idag, - många intresserade och någon hade redan bokat nåt annat.

Har avtalat med Andreas TSALAPATIS i Polemi ca 11.30. Jag känner inte hans viner så mycket - men hans Sauvignon Blanc har år från år haft hög kvalitet och varit prisvärd. Websidan   http://www.tsalapatiswinery.com/  säger nästan inget.

Lunchen blir klockan 13 på någon nära liggande taverna. Har inte fått något svar ännu. Den som vi var på senast i Letymbou är stängd till 13 feb.

Tacksam om du vänder tillbaka denna blänkare och meddelar intresse så att vi vet ungefär hur många platser vi skall boka. 

OSA

+35799963866 also SMS/ text

+46706327142

johan.ekstra@gmail.com

SOLhälsningar från 

Johan & Petra

Tillägg från Johan och Petra

Vi har idag varit o rekat (=rekognoserat) i Polemi och avtalat med OLIVE TREE taverna (Helen 99320848) och vi är välkomna dit vid 13-tiden. Verkar trevlig! Lovade ringa henne dan innan för att ge ungefärligt antal lunchgäster. Tavernan ligger vid nordöstra utfarten från Polemi riktning Agios Dimitrianos. Och TSALAPATIS (Andreas 99624929) ligger vid södra utfarten från Polemi riktning Letymbou/Kallepia. 

Tider, vägbeskrivning från sista ljusen i Polisbacken (dvs i Tremithousa). KARTA NEDAN

Kör Polisvägen upp till Tsada, ta där till höger mot Minthis, fortsätt förbi Kallepia. Efter en halv km nedförsbacke - där ser du  TSALAPATIS långt borta till vänster, grå lada med rött tak. I denna nedförsbacke som f ö leder till Letymbou/Lemona tag till vänster mot Polemi och fram till Tsalapatis. Parkering hitom, till vänster om byggnaden. Man går nedför backen på husets högra sida till ingången. Petra och jag är där från 11.15. 

Räknar med att det tar en liten kvart därifrån till Olive Tree. Kör in mot Polemi, innan man kommer in mot mitten är det ett avtag till höger mot PANAGIA -tag det-, efter en knapp kilometer vid utfarten från Polemi ligger OLIVE TREE på vänster sida. Lätt att parkera. Skulle vara tacksam att få svar från dem som vill komma - men ännu inte har svarat. 

 Väl mött /Johan&Petra

5 feb 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery