Lite lättnader på Cyperns lockdown den 8 februari 2021

Restauranger och kaféer är fortsatt stängda, men det finns gott om färdig mat att hämta hos många av restaurangerna samt på många bagerier.

Krav på att bära munskydd och utegångsbegränsningarna kvarstår. På arbetsplatser och vid utomhus sportaktiviteter gäller nu krav på giltig COVID-19 test. Testresultatet gäller i 7 dagar.

Viss lättnad för utomhus sportaktiviteter. Max 5 personer i samma grupp, alla ska ha giltig coronatest inte äldre en 7 dagar. Innebär att man måste testa sig en gång i vecka om man utöver sin sport varje vecka. På golfbanorna gäller mycket strikta regler, ingen samling före eller efter slutförd runda, giltigt COVID-19 test ska medtagas.

Det finns gott om platser där man kostnadsfritt kan få sin COVID-19 test gjord. Genom att visa sitt pass och uppge sitt telefonnummer erhåller man efter utförd test ett kvitto på testresultatet.

Den 1 mars planeras att man ska öppna upp för turister, regler för vad som gäller för respektive land ändras hela tiden, det gäller att uppdatera sig före avresa.

Håll ut, vaccin uppdatering och allt annat finns gott om i nyhetsflödet.

Här i Pafos skiner solen och temperaturen ligger över +20 mitt på dagen. Känns som sköna svenska sommardagar. Det gäller att hitta ljusglimtarna och se ljuset i tunneln.

 

6 feb 2021

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery