Musik och Kultur Oktober 2018

Musik och Kulturevenemang Oktober 2018

Under rubriken Länkar ligger ”Musik och Kulturevenemang”. Där kan du få tips på lite olika typer av kulturaktiviter, främst i Pafos området. Påtala vid biljettköp om du är senior, ibland ges rabatt.

Cineplex har en förändrad hemsida. Uppmärksamma så att du skrollar fram K Cineplex på Paphos Mall. Här ser du inte bara de filmer som visas nu, utan också de som kommer lite längre fram.

Pafos Music Lovers är en sammanställning av det som finns att ta del av under den närmsta veckan. Det går också att öppna en översikt som sträcker sig över en 4 veckors period.

Technopolis är Pafos lilla kulturhus med utomhuskonserter under sommaren. Läs deras digra månadsprogram.

Några nedslag……….

Oktober månad Information från Paphos Music Lovers

Tisdagen den 2 okt. – lördagen den 6 okt. Stage One Theatre in Emba, föreställningen - The Killing of SIster George - av Frank Marcus.

Fredagen den 5 okt. – söndagen den 14 okt. Open Studios. Besök konstnärer inom och utom Paphos området i deras studios. Under Members på deras hemsida www.cyprusopenstudios.com finner du namn, adress, telefonnummer och exakta öppettider till de konstnärer som deltar.

Lördagen den 6 okt. K Cineplex på The Mall visar från The MET, operan – Aida - av Verdi.

Fredagen den 12 okt. Chakra Galleri firar 1 år med utställning av Kate Fensom.

Lördagen den 13 okt. Ibrahim´s Kahn är värd för - Pancyprian Biocommunal Festival -.

Torsdagen den 25 okt. Markideion Municipal Theatre, här framför Cyprus Symphony Orchestra - Scandinavian Sentiments -. Dirigent är Esa Heikkilä.

Information från Colosseum Restaurant www.colosseumristorante.com

Fredagen den 5 okt. Opera night med buffe´.

Kerstin Iggstrand

27 sep 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery