Kulinarisk operaresa 19 okt

 

DEN KULINARISKA OPERARESAN TILL LIMASSOL DEN 19 OKTOBER BLIR AV.

Anmälningstiden till den kulinariska operaresan till Limassol den 19 oktober har gått ut. Deltagarantalet har uppnåtts för SviPs första operaresa och resan blir därför av. De anmälda kommer att erhålla e-mail med detaljerna runt resan i god tid före avfärd!

Det är eventuellt möjligt att få med några få deltagare till om ni anmäler er omgående genom hemsidan eller till [javascript protected email address].

Hälsningar

Mats

 

26 aug 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery