Diskussionskväll-Klubbträff

SviP håller klubbsträff tisdag den 16 april 2019, kl 18.00 på hotell Anemi

Välkomna alla medlemmar och gäster till en diskussionskväll. Till hösten fyller vi 7 år och inför nästa årsmöte, som hålls i oktober vill vi lyssna av vilka synpunkter och idéer som finns bland våra medlemmar. SviP drivs ideellt som en vänskapsförening där syftet är att vi ska kunna uppdatera varandra, hitta trevligt gemensam samvaro med olika aktiviteter. Läs mer under rubriken ”hem” på vår hemsida.

Vår valberedning söker dig som är intresserad att deltaga i styrelsearbete eller har förslag till föredragshållare eller till tisdagssoffan. Tisdagskvällarna är en uppskattad aktivitet av många och nu pågår förberedelserna inför hösten.

I samråd med Annette flyttas föredraget om Gotland till hösten, så hon hinner krya på sig.

Vi avslutar som vanligt tisdagskvällen med ett glas vin, kostnad 5 €, ingen föranmälan.

10 apr 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery