Kina intresserade av driva cypriotiska hamnar

Många positiva saker händer just nu på Cypern. Återförening kommer allt närmare, Gasen är på väg att ge +värden, Kineserna är dessutom beredda att hjälpa till med att driva hamnverksamhet på Cypern. 

Kinas utrikesminister säger att hans land är intresserad av att driva cypriotiska hamnar och hjälpa till att vända den lilla östra Medelhavet önation i ett regionalt sjöfarts nav. Vidare info på följande länk.

http://world.einnews.com/article_detail/302837581/H6KUvosW5-iN9RcC?ref=rss&ecode=K2xAdSVcoPBBG5AU

21 dec 2015

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery