Kära SviP vänner

Nu har lugnet lagt sig över Pafos vi är nu bara några få SviP medlemmar kvar. Om du vill du fira nyårsafton tillsammans med oss kvarvarande samt gäster så skicka då ett email till [javascript protected email address] och då helst senast den 17 december. Du får gärna komma med förslag om var och hur du vill fira.

I november månad kunde vi alla spela både boule och bridge samt vandra med den norska gruppen. Vi hade också en trevlig moussaka afton med fotboll och betting. Ingen hade tippat att Sverige skulle komma att förlora matchen så pengarna som samlades in €200 skänkte vi till Children Care Center. Ett stort tack till Gunilla och Loa som stod för arrangemanget.

Första advent firades med kaffebord och glögg. Hotell Anemi stod för lokal samt kaffet och från Olof fick vi smaka på hans hemma bryggda glögg. Vi 20 närvarande som var där tackar så mycket. Styrelsen har jobbat med att se över vår hemsida som idag är dåligt uppdaterad och behöver förnyas. Du är välkommen att framföra dina idéer och synpunkter.

Ett samarbete med svenska Callcenter Televinken har inletts. Planen är att en ny hemsidan ska kunna presenteras någon gång i januari 2022.

Med dessa ord vill vi önska alla, God Jul och Gott Nytt År

14 Dec 2021

Go back to top