Kära medlemmar i SviP!

Här kommer en brasklapp från föreningen som önskar att komma igång med verksamheten så snart som möjligt.

Vi vet att det är fint väder i Sverige liksom här på Cypern. Men vi ber er i alla fall att lägga några minuter på enkäten för er som inte redan har gjort detta. 

Vi vill ju alla ha in så många svar som möjligt för att få till stånd en förening som speglar medlemmarnas intresse. Sista dagen för svaren är den 14 juni.

Har du inte fått enkäten kan du lämna dina synpunkter om hur du ser på SviP framtid direkt till vår email svipafos@gmail.com

 

Styrelsen

10 jun 2021

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery