Kallelse till SviP Ordinarie Årsmöte 20 oktober 2017

 

Ordinarie årsmöte hålls kl 17.00 fredag den 20 oktober 2017 på Anemi Hotell. Röstberättigade är alla som betalt medlemsavgift för verksamhetsåret 2016/17. Buffén startar med registrering kl 18.30, även icke medlemmar är välkomna.

Stadgeändring punkt 8. Styrelsen föreslår att en suppleant väljs in på ett år i taget. I övrigt har inga förslag till ändringar av stadgarna eller övriga frågor hittills inkommit. Vill du vi ska ta upp någon speciell fråga eller har förslag till ändring i stadgarna vill vi ha dessa till [javascript protected email address] senast den 10 oktober 2017.

Anmäl snarast på bifogade blankett till www.svipafos.com, vilka som kommer och om du /ni vill deltaga både på årsmötet och buffén eller enbart vill deltaga på årsmötet eller buffén, sista anmälningsdag måndag den 16 oktober 2017.

Buffén är delvis subventionerad till alla betalande medlemmar. Ett glas vin, vatten eller öl samt buffé kostnad 15 €. För övriga gäster är priset 25 €.

Som brukligt har vi en burk för insamling av kopparpengar, där är även större pengar välkomna. Hela summan går till Fritidsgården, en hjälporganisation som tar hand om barn mellan 6-12 år. Barnen får mat, skolkläder och skolmateriel där behov finns. Organisationen har egna lokaler. Verksamheten är öppet dygnet runt. Hittills i år har vi samlat in 326 € och vi hoppas att till jul kunna lämna över 1200 €, samma belopp som föregående jul. En del av dessa pengar samt ytterligare 128 € används i år till deltagande i februari festivalen där alla barn (med föräldrarnas tillstånd) fick deltaga i Pipi Långstrumpståget, en del av pengarna finns sparade till lekutrustning på gården.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Maina, Annika, Kiki, och Millan

arsmote-dagordning-20171020.pdf

Boka *: 

11 okt 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery