Irene Hellström invald i Kyrkorådet på Cypern

Ny suppleant i kyrkorådet på Cypern

 

Jag har fått erbjudandet och tackat ja, att delta som suppleant i kyrkorådet här på Cypern. 

För mig har kyrkan alltid varit en plats för möten och gemenskap. Jag har haft glädjen att få delta i kör, musik, dans och teater i Vårfrukyrkan i Enköping och som barn och tonåring var möjligheten att sjunga i barn/ungdomskören i Täby kyrka en stor trygghet. Jag vill förmedla den känslan av trygghet och glädje som jag alltid fått med mig när jag träffat de som arbetar i den svenska/skandinaviska församlingen här på Cypern. Deras arbete är guld värt för de som kommer på besök och även de som bor här permanent. För egen del så hoppas jag få vara en länk i detta arbete mellan oss på den västra och den östra sidan av ön. Jag vill gärna få era tankar om vad som kan vara till nytta.

 

Allt gott

Irene Hellström

21 feb 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery