Integrering med Facebook

 

I ett försök att utöka integrationen mellan vår hemsida och Faccebook gjordes ett försök att skapa ett Facebook konto för SviP. Dock blev detta inte så bra när namnet Maina Wigforss dök upp i alla sammanhang. Kontot är nu avaktiverat, i stället har en SviP Facebook sida registrerats som undersida till Hans. När du är inloggad på ditt konto kan du alltid gå på sök och ange SviP för att hitta SviPs Facebook sida, från den kan du finna länk till Svip Hemsida.

Alla blogginlägg på SviPs Hemsida kan kommenteras internt och delas via Facebook (Facebook symbolen) och ges en kommentar, som når dina vänner.

Dela mer inlägg på Facebook!

/Hans

 

2 jul 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery