Ingen Bokhylla tisdag 28 november

 

Många nya böcker, musik och filmer har hittat till bokhyllan, vill du lämna, hämta eller byta är du välkommen efter boulen på måndagar och torsdagar kl 12.00. Eller före bridgen som vi spelar på måndagar med start kl 17.00. Hyllan är också öppen vid Advent träffen söndag den 3 december från kl 17.30. I januari kommer vi att rensa och städa upp bokhyllan, då behöver vi hjälp, återkommer om detta i vårt januaribrev.

 

Välkomna att besöka våra övriga aktiviteter och bokhyllan.

 

 

27 nov 2017

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery