Information från Cypriotiska ambassaden i Stockholm november 2015

Här kommer ett nyhetsbrev om den senaste politiska utvecklingen på Cypern, utgivet av den statliga cypriotiska press- och informationsbyrån PIO (Fact Sheet-Political Developments in Cyprus, 12th Issue, PIO, 2 November 2015). Där kan ni läsa om det 10:e mötet mellan Cyperns president Nicos Anastasiades och den turkcypriotiske ledaren Mustafa Akinci i de FN-ledda förhandlingarna om Cyperns återförening samt om deras beslut om ökat tempo i förhandlingarna. I november kommer ledarna att träffas åtminstone vid sex tillfällen och förhandlarna nästan dagligen.

 Det senaste nyhetsbrevet om den ekonomiska utvecklingen ipå Cypern (Fact Sheet Economic Developments, 5th Issue, PIO, 29 October 2015) bifogas också. Där kan ni läsa om Cyperns lyckade utgivning av en obligation på en miljard EUR med en löptid om tio år, samt om att kreditvärderingsinstituten Standard & Poor's och Fitch har uppgraderat Cypern.

 Med vänlig hälsning

Spyros Karaolides

Press Councellor

Embassy of the Republic of Cyprus
Styrmansgatan 4

Box 24295

104 51 Stockholm, SWEDEN
Tel: +46 8 24 50 08, Fax: +46 8 24 45 18
E-mail: stockholmpress@mfa.gov.cy

Website: www.mfa.gov.cy/embassystockholm

factsheet-political-12th-issue-2015.pdf

factsheet-economy-5th-issue-2015.pdf

5 nov 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery