Inbjudan till SviPs årsmöte 21 oktober 2016

 

SviP (Svenskar i Pafosområdet)

 

KALLELSE TILL ORDINARIE ÅRSMÖTE ÅR 2016

Ordinarie årsmöte hålls kl 17.00 fredag den 21 oktober 2016 på Anemi Hotell. Röstberättigade är alla som betalt medlemsavgift för verksamhetsåret.

Inga förslag till ändringar av stadgarna har inkommit.

Anmäl dig snarast på www.svipafos.com eller [javascript protected email address] om du tänker närvara på årsmötet och buffén eller om du bara avser att komma till årsmötet eller buffén som startar kl 18.30. Sista anmälningsdag 16 oktober 2016.

Buffén är delvis subventionerad av årets överskott till alla betalande medlemmar. Ett glas vin, vatten eller öl samt buffé kostnad 10 €. För övriga gäster är priset 25 €.

Vi föreslår att under middagen görs en frivillig insamling till " Pafos Children Centre for day care". En hjälporganisation som tar hand om barn mellan 6-12 år. Barnen får mat, skolkläder och skolmateriel. Organisationen har egna lokaler. Verksamheten är öppet dygnet runt. Hittills i år har vi samlat in 754 € och vi hoppas att till jul kunna lämna över 1200 €, samma belopp som föregående jul. Dessa pengar användes till ett besök på Pafos Zoo och till inköp av datautrustning.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Maina, Eva, Kiki, och Millan

 

Verksamhetsberättelse och Årsredovisning samt Medlemsregister finns på hemsidan under fliken Föreningen. 

 


(Lämna tom)

 

14 okt 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery