Inbjudan till SviP Julbord restaurang 5th Floor 22 november 2015

 Inbjudan till Julbord

Ho.. Ho..Ho.. snart Jul igen…

 SÖNDAG 22 NOVEMBER 2015 PÅ ”5TH FLOOR” KL 17.30

 Vårt julbordet kommer att innehålla en del av vad ett svenskt julbord har att erbjuda, sill, lax, Janssons frestelse, julskinka och mycket, mycket mera.

Lotteri. sång och musik står också på ”menyn”.

Överskottet på lotteriet kommer vi att skänka till insamlingen för "fattiga barn i Pafos" för att kunna ge dessa barn något extra till jul.

För att få ett ”digert” prisbord (= större överskott), ta gärna med en ”julklapp” eller en flaska vin (kostnad 5-10 euro) till prisbordet.

”5th Floor” är ett bättre etablissemang i hjärtat av staden inte långt från domstolen och nya kommunhuset i samma hus som Bank of Cyprus och Prime Tel, 5 trappor upp.

Vi vill ha din anmälan till julbordet före den 15 november via vår hemsida svipafos.com. Skriv JUL i ”ärende” och vilka du anmäler i meddelande rutan, så underlättar det för oss i administrationen. Alt. kan du skicka in din anmälan via vår e-mail [javascript protected email address] eller SMS till 99 38 65 93.

Julbordet kommer att kosta för både gamla och nya medlemmar 20 €, ej medlemmar 25 € och för barn 7-12 år 10 €, under 7 år gratis. Dryck tillkommer.

Vill man uppleva julkänsla före vårt julbord rekommenderas ett besök på Jumbo, där alla typer av tomtenissar och julglitter finns att beskåda och inhandla.

Är du redan medlem eller vill bli ny medlem, passa på och betala medlemsavgiften för år 2016 på 5th Floor, 20 € per person.

Välkomna

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki, Millan

 (Lämna tom)

1 nov 2015

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

 

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2019 20% rabatt på sina behandlingar

Tsangarides Winery