Inbjudan till SviP Julbord restaurang 5th Floor 22 november 2015

 Inbjudan till Julbord

Ho.. Ho..Ho.. snart Jul igen…

 SÖNDAG 22 NOVEMBER 2015 PÅ ”5TH FLOOR” KL 17.30

 Vårt julbordet kommer att innehålla en del av vad ett svenskt julbord har att erbjuda, sill, lax, Janssons frestelse, julskinka och mycket, mycket mera.

Lotteri. sång och musik står också på ”menyn”.

Överskottet på lotteriet kommer vi att skänka till insamlingen för "fattiga barn i Pafos" för att kunna ge dessa barn något extra till jul.

För att få ett ”digert” prisbord (= större överskott), ta gärna med en ”julklapp” eller en flaska vin (kostnad 5-10 euro) till prisbordet.

”5th Floor” är ett bättre etablissemang i hjärtat av staden inte långt från domstolen och nya kommunhuset i samma hus som Bank of Cyprus och Prime Tel, 5 trappor upp.

Vi vill ha din anmälan till julbordet före den 15 november via vår hemsida svipafos.com. Skriv JUL i ”ärende” och vilka du anmäler i meddelande rutan, så underlättar det för oss i administrationen. Alt. kan du skicka in din anmälan via vår e-mail [javascript protected email address] eller SMS till 99 38 65 93.

Julbordet kommer att kosta för både gamla och nya medlemmar 20 €, ej medlemmar 25 € och för barn 7-12 år 10 €, under 7 år gratis. Dryck tillkommer.

Vill man uppleva julkänsla före vårt julbord rekommenderas ett besök på Jumbo, där alla typer av tomtenissar och julglitter finns att beskåda och inhandla.

Är du redan medlem eller vill bli ny medlem, passa på och betala medlemsavgiften för år 2016 på 5th Floor, 20 € per person.

Välkomna

Styrelsen i SviP

Maina, Eva, Kiki, Millan

 (Leave empty)

1 Nov 2015

Go back to top