Inbjudan till påskbuffe 19 april

PÅSKAFTON LÖRDAG DEN 19 APRIL PÅ "5TH FLOOR" KL 16.00

Nu när Pafos och byarna runt i kring har börjat sätta ut sina säregna påsk dekorationer är det hög tid att börja planera påskfirandet. Någon påstod att detta året har cyprioterna hållit igen med att sätta ut de egenartade kycklingarna och hönsen och specialiserat sig på ägg. Kanske blev barnen rädda!
5thFloor kommer att duka upp en påskbuffé med många traditionella svenska påskrätter. Det kommer att finns likaledes traditionella svenska drycker att köpa om nu någon önskar det till sillen. För att även barnfamiljer skall känna sig välkomna till påskfirandet startar vi redan kl 16.00.
Buffén kommer att kosta 18 € per medlem och 20 € för gäster. Barn under 7 år gratis och mellan 7-12 år halva priset. Priserna är exkl. dryck.
Vi vill ha din anmälan senast den 14 april, via vår hemsida svipafos.com. Skriv PÅSK i ärenderutan och vilka du anmäler i meddelande rutan. Via hemsidan skickas ett automatiskt svar till din email som bevis på att anmälan mottagits. Du kan också anmäla dig via email [javascript protected email address].

Välkomna
Styrelsen i SviP
Hälsningar
Maina

 (Lämna tom)

10 Apr 2014

Go back to top