Inbjudan till påskbuffe 19 april

PÅSKAFTON LÖRDAG DEN 19 APRIL PÅ "5TH FLOOR" KL 16.00

Nu när Pafos och byarna runt i kring har börjat sätta ut sina säregna påsk dekorationer är det hög tid att börja planera påskfirandet. Någon påstod att detta året har cyprioterna hållit igen med att sätta ut de egenartade kycklingarna och hönsen och specialiserat sig på ägg. Kanske blev barnen rädda!
5thFloor kommer att duka upp en påskbuffé med många traditionella svenska påskrätter. Det kommer att finns likaledes traditionella svenska drycker att köpa om nu någon önskar det till sillen. För att även barnfamiljer skall känna sig välkomna till påskfirandet startar vi redan kl 16.00.
Buffén kommer att kosta 18 € per medlem och 20 € för gäster. Barn under 7 år gratis och mellan 7-12 år halva priset. Priserna är exkl. dryck.
Vi vill ha din anmälan senast den 14 april, via vår hemsida svipafos.com. Skriv PÅSK i ärenderutan och vilka du anmäler i meddelande rutan. Via hemsidan skickas ett automatiskt svar till din email som bevis på att anmälan mottagits. Du kan också anmäla dig via email [javascript protected email address].

Välkomna
Styrelsen i SviP
Hälsningar
Maina

 (Lämna tom)

10 apr 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery