Inbjudan till Påsk och Vårbuffé 25 mars 2018

Inbjudan till PÅSK och VÅRBUFFÉ, kl 18.00 söndag den 25 mars 2018 på hotell Anemi.

Påsk och vårbuffé anordnas tillsammans med hotell Anemis chef kock. Vi ser fram emot en trevlig kväll i goda vänners lag och startar med mingel kl 18.00. Traditionellt blandar vi alla gäster, ett bra tillfälle att träffa nya medlemmar och gäster. Men har du önskemål om speciell bordsplacering skriv det på din anmälan.

Priset för påsk- och vårbuffé är inkl. vatten och kaffe och te, men exkl. dryck för medlemmar 15 € och för gäster 20 €, barn 0-6 år gratis.

Liten ölflaska och snaps 2 €/st, ett glas vin 3 €, en flaska husvin 10 €/st . Snapsen serveras av SviP, övriga drycker kan köpas i baren till mingel och gärna innan ni sätter er till bords.

Skänk dina kopparpengar till vår koppargryta och ta gärna med ett priser till lotteriet som komplett till våra inköp. Överskottet på kopparpengar och lotteri går till fritidsgården vi sponsrar. Där finns idag 80 barn mellan 6-12 år som kan glädjas åt vårt bidrag. På Cypern ingår inte simundervisning i skolans läroplan, vi kommer i år att ordna med simundervisning till de barn som inte kan få den hjälpen via sin/sina föräldrar.

Vi vill ha din anmälan senast den 19 mars 2018 på nedanstående formulär, ange vilka som kommer och om du vill bidraga med något till kaffet. För vår planering hör av dig gärna tidigare.

Välkomna

Styrelsen

Maina, Annika, Kiki, Millan och Linda

 

16 Mar 2018

Go back to top