Inbjudan till Påsk och Vårbuffé 25 mars 2018

Inbjudan till PÅSK och VÅRBUFFÉ, kl 18.00 söndag den 25 mars 2018 på hotell Anemi.

Påsk och vårbuffé anordnas tillsammans med hotell Anemis chef kock. Vi ser fram emot en trevlig kväll i goda vänners lag och startar med mingel kl 18.00. Traditionellt blandar vi alla gäster, ett bra tillfälle att träffa nya medlemmar och gäster. Men har du önskemål om speciell bordsplacering skriv det på din anmälan.

Priset för påsk- och vårbuffé är inkl. vatten och kaffe och te, men exkl. dryck för medlemmar 15 € och för gäster 20 €, barn 0-6 år gratis.

Liten ölflaska och snaps 2 €/st, ett glas vin 3 €, en flaska husvin 10 €/st . Snapsen serveras av SviP, övriga drycker kan köpas i baren till mingel och gärna innan ni sätter er till bords.

Skänk dina kopparpengar till vår koppargryta och ta gärna med ett priser till lotteriet som komplett till våra inköp. Överskottet på kopparpengar och lotteri går till fritidsgården vi sponsrar. Där finns idag 80 barn mellan 6-12 år som kan glädjas åt vårt bidrag. På Cypern ingår inte simundervisning i skolans läroplan, vi kommer i år att ordna med simundervisning till de barn som inte kan få den hjälpen via sin/sina föräldrar.

Vi vill ha din anmälan senast den 19 mars 2018 på nedanstående formulär, ange vilka som kommer och om du vill bidraga med något till kaffet. För vår planering hör av dig gärna tidigare.

Välkomna

Styrelsen

Maina, Annika, Kiki, Millan och Linda

 

16 mar 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery