Inbjudan till årsmöte SviP 30 september

Nu är det dags att ta tag i ett nytt trevligt verksamhetsår i det underbara Pafosområdet på Cypern. Vårt första verksamhetsår 2013/14 i SviP (förening Svenskar i Pafosområdet) har avslutats.

Föreningen kommer att hålla sitt ordinarie årsmöte kl 17.00 tisdagen den 30 september 2014 på Anemi Hotell. Röstberättigade är alla 140 som betalt medlemsavgiften.

Har du något fråga/synpunkt eller stadgeändringar som du vill vi ska ta upp på dagordningen vill vi ha dessa före 1 september 2014 till föreningens e-mail svipafos@gmail.com.

Middagen blir denna gång en exklusiv buffé för Euro 5, middagen har kraftigt subventionerats via ett bidrag från tidigare insamlade medel som överlämnades på vår påskmiddag av Lars-Åke. Vi vill ha din anmälan senast den 10 september 2014. Anmäl dig på mail eller via hemsida om du tänker närvara på årsmötet och middagen eller om du bara avser att komma till årsmötet eller middagen kl 19.00.

Vi föreslår att efter årsmötet görs en frivillig insamling till fattiga och sjuka barn i Pafosområdet och att pengarna överlämnas till lämplig hjälporganisation för att t ex köpa julklappar till glädje för dessa barn.

Verksamhetssberättelse, årsredovisning och revisionsberättelse bifogas denna inbjudan. Allt detta samt våra stadgar kan du hitta på hemsidan.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Maina, Kiki, Lars och Hans

Bilaga: Verksamhetsberättelse, årsredovisning, revisionsberättelse.

Maina

svip-verksamhet20140630f.rtf

svip-resultat20140630f.rtf

svip-revisionsberattelsef.rtf(Lämna tom)

2 Aug 2014

Go back to top