Inbjudan till årsmöte SviP 30 september

Nu är det dags att ta tag i ett nytt trevligt verksamhetsår i det underbara Pafosområdet på Cypern. Vårt första verksamhetsår 2013/14 i SviP (förening Svenskar i Pafosområdet) har avslutats.

Föreningen kommer att hålla sitt ordinarie årsmöte kl 17.00 tisdagen den 30 september 2014 på Anemi Hotell. Röstberättigade är alla 140 som betalt medlemsavgiften.

Har du något fråga/synpunkt eller stadgeändringar som du vill vi ska ta upp på dagordningen vill vi ha dessa före 1 september 2014 till föreningens e-mail svipafos@gmail.com.

Middagen blir denna gång en exklusiv buffé för Euro 5, middagen har kraftigt subventionerats via ett bidrag från tidigare insamlade medel som överlämnades på vår påskmiddag av Lars-Åke. Vi vill ha din anmälan senast den 10 september 2014. Anmäl dig på mail eller via hemsida om du tänker närvara på årsmötet och middagen eller om du bara avser att komma till årsmötet eller middagen kl 19.00.

Vi föreslår att efter årsmötet görs en frivillig insamling till fattiga och sjuka barn i Pafosområdet och att pengarna överlämnas till lämplig hjälporganisation för att t ex köpa julklappar till glädje för dessa barn.

Verksamhetssberättelse, årsredovisning och revisionsberättelse bifogas denna inbjudan. Allt detta samt våra stadgar kan du hitta på hemsidan.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA

Maina, Kiki, Lars och Hans

Bilaga: Verksamhetsberättelse, årsredovisning, revisionsberättelse.

Maina

svip-verksamhet20140630f.rtf

svip-resultat20140630f.rtf

svip-revisionsberattelsef.rtf(Lämna tom)

2 aug 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery