Hotel Anemi

Mycket nytt på Anemis meny

Nu har hotell Anemi slagit upp portarna efter den omfattande renoveringen.

Bland det nya som vi gäster kommer att märka finns den förnyade miljön runt receptionen med mycket inslag av trä i en stil som för tankarna till Skandinavien.

Taket i lobbyn har klätts i träpanel och ska ge en behagligare ljudmiljö än tidigare.

För oss gäster i SviP är även den nya menyn något att se fram mot. – Vi har lagt fokus på en medelhavsinspirerad meny, säger Evelyn Cleanthous, General Manager för hotellet. Det blir bland annat bläckfisk och king prawns liksom nya maträtter med lamm. Vegetariska nyheter kommer också att finnas på menyn.

Evelyn Cleanthous berättar också att restaurangen har anlitat kockar från lyxhotellet Four Seasons för att få idéer till den nya menyn.

– Vi hoppas att våra gäster ska uppskatta både den nya miljön och maten, avslutar Evelyn Cleanthous.

8 apr 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery