Lördagslunch 22 jan 2022 kl 12.00 på Palia Illektriki

Hej go´vänner!

Restaurangen är känd för oss nordbor i Pafos sedan bortåt 15 år. Den drivs av kocken Vasilis och hans hustru Vasilia. Mycket jämn kvalitet - bra kött och fisk, härliga sallader och ett hyggligt urval av viner och bra service.

Palia Illektriki (=det gamla elektricitetsverket) ligger 300m norr om gamla polishuset. Den som har svårt att gå kan bli avsläppt precis utanför det gamla elverket och går då ca 50 steg till restaurangen utan trappsteg. Stor parkering finns bakom taxistationen.

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g190384-d2154908-Reviews-Pallia_Ilektriki_Restaurant_Cafe-Paphos_Paphos_District.html

Tiden kl 12 är vald för att Maina har ytterligare ett möte på eftermiddagen i golfsammanhang. På detta sätt hinner hon fint. Maina delegerade till mig att ta hand om luncharrangemanget.

Anmälan sker till Johan.Ekstra@gmail.com senast torsdagen den 20 på em så kan jag och Petra ev föreslå samkörning. Vi har redan förslag på nästa lunchställe - men det blir en överraskning - då ska vi sitta ute och det är bra om det är lite varmare.

Gro & Jarle - kan ni invitera andra norrmän som brukar vara med oss.

Kan ju finnas kompisar som kommer hit under tiden fram till lunchen - kontakta gärna dem!

Bästa hälsningar //Johan

14 Jan 2022

Go back to top