Hej alla Cypern vänner

Stort TACK för all support och svar på vår enkät gällande SviPs framtid. 

Enkäten gick ut till ca 100 personer, och vi har erhållit 49 svar vilket vi bedömer som en godkänd svarsfrekvens. 

En stor majoritet av medlemmarna är positiva till SviPs verksamhet och framtidstro. Vi vill också passa på att hälsa 4 nya medlemmar välkomna under maj.

I slutet av september räknar vi med att komma igång med vår verksamhet och årsmöte är planerat till onsdag den 27 oktober 2021.

Styrelsen kommer nu att analysera svaren och planerar att skicka ut en sammanställning i slutet på sommaren. Har du missat att deltaga skriv till vår email svipafos@gmail.com

Midsommardagen firades med en lunch på hotell Anemi, gott och trevligt som vanligt. Liv och rörelse runt poolen, cyprioter från Nicosia, Larnaca och andra orter på Cypern gästar hotellet över veckosluten. Hotellet ser fram emot att träffa alla SviP medlemmar och golfare välkomna till hösten.

Trevlig sommar

Syrelsen

27 jun 2021

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery