Hans Wigforss

Hans Wigforss 24.1.1944 - 6.9.2018

Hans Wigforss kom tillbaka till Cypern efter att ha firat 50 årig bröllopsdag med Maina i New York i juni och några månader i Sverige. Dagen efter återkomsten till Cypern avled Hans i sitt hem i Pafos. Maina hittade honom stilla insomnad i soffan i vardagsrummet. Hjärtat hade slutat slå.

Hans o Maina flyttade från Sverige till Cypern 2002 och blev centrala personer i svenskarnas nätverk här på ön.

Hans var en av förgrunds personerna när SviPafos grundades 2013. Hans byggde upp och skötte den mycket uppskattade hemsidan.

Hans var en idrottare och föreningsmänniska. Han var tidigare en mycket duktig bordtennisspelare och det var därigenom han träffade Maina. Hans deltog i många av SviPafos aktiviteter och han ledde onsdagarnas Svensk Golf under många år. Hans var en utmärkt golfspelare och alltid positiv och stödjande för alla golfare oavsett nivå. Hans var klubb kapten på Secret Valley Golf Club 2017.

Vi som fick lära känna Hans kommer att sakna honom mycket. Hans efterlämnar Maina, 2 barn och 3 barnbarn.

En minnesstund kommer att hållas torsdagen den 18 oktober 2018 kl 16.30 på Secret Valley Golf Resort. Alla är välkomna att delta och hedra Hans o s a senast 14/10 till Linda mobil 00357 993 898 73.

Vännerna på Cypern

29 sep 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery