GOLF Secret Valley 20 NOVEMBER

Vi hade glädjen att tillsammans med AKI-Golfare genomföra en både spännande och trivsam golfdag. Vi var 32 deltagare uppdelade i 8 lag som spelade Texas Scramble. Resultaten var genomgående väldigt bra och bäst lyckades det enda hela damlaget som för detta erhöll vin sponsrat av restaurangen på golfklubben.

Laget med Gunilla Andersson (AKI) som kapten tillsammans med Birgitta Brandell, Sara Jones (saknas på bilden) och Kerstin Braun segrade med 58,4 tätt följd av tvåorna Äsa Enderlein och AKI-golfarna Helene von Garrets (kapten), Lars Engström och Leif Alkerstedt med 58,7 och fick för sin prestation kepsar. Därefter följde 3:an med 58,9, 4:an 59,2, 5:an 60,8, 6:an 61,3, 7:an 62,7 samt 8:an 66,3

Sällan har vi sett så bra och jämna resultat, grattis till alla!

Hasse

21 nov 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery