Glöm inte advent

ADVENTSTALLRIK

SviP bjuder in till adventstallrik med gravad lax och sill samt annat gott, lördag den 30 november 2019 kl 17.30 på hotell Anemi.

För att planera antal gäster vill vi ha din anmälan senast tisdagen den 26 november 2019, till svipafos.com på nedanstående blankett,

Kostnad 10 €, exkl dryck för medlemmar och 15 € exkl dryck för gäster.

Till öl, vin, och snaps finns voucher att köpa, pris 2 € styck. Vi tar gärna emot något gott till kaffet, tacksam för en email till svipaqfos@gmail.com om vad du vill bidraga med.

Tag gärna med ett pris till lotteriet, överskott på lotteriet går till barnen på fritidsgården, likaså pengarna i kopparburken.

Före adventstallriken hålls gudstjänst mellan kl 16.00-17.00. Välkomna Styrelsen i SviP Maina, Kiki, Linda och Stig

24 nov 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery