Elfride Weitkämper 1941 - 2020

Många har säkert på ryktets vägnar hört att Elfi har gått bort. Hon hittades död i sin säng, förmodligen en hjärtinfarkt.

Det känns lite svårt att förstå. Elfi som var så levande, så full av energi och engagerad i det mesta som hände. Motionsgymnastik, konserter, engelska klubben, tyska kyrkans hjälpverksamhet, att läsa grekiska, hon älskade att dansa och säg minigolf så ställde Elfi upp. Som revisor i Svip var hon till stort stöd för föreningen och dess kassör. Var hon inte hemma på Cypern så besökte hon barn och barnbarn i Sverige och Tyskland eller så var hon i London och gick på teater. Friidrott var ett av hennes stora intressen och lyckan var stor när hon kunde åka iväg till OS i London 2012.

Senast vi sågs visade hon upp sitt nyrenoverade badrum och nästa steg var att måla om rummen. Alltid full fart och nya idéer även om hon de senaste åren tillstod att hon faktiskt vilade en stund varje dag och försökte att hålla regeln att bara delta i en aktivitet per dag.

Resorna och aktiviteterna har varit många och vi är säkert många som tänker på Elfi när hon nu gör sin sista resa. Hon reser hem till familjegraven i Tyskland. Vi tänker på barn och barnbarn och hoppas att de trots coronatider kan ta ett farväl av Elfi. Vi andra, vi är med er i tankarna

 

elfriede-tyska-kyrkan.pdf

3 maj 2020

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery