Cyprus Road Tax

Äger du bil på Cypern är det tid för inbetalning av vägskatt "Road Tax" betalning kan ske med fördel över internet via JCCSMART.COM eller via vissa Cypriotiska banker. Betalning kan göras mellan 7 januari - 9 februari 2015, därefter tillkommer straffavgift. Vanligen ges en tidsfrist på en månad. En förutsättning för att kunna betala skatten är att bilen är försäkrad och besiktigad "MOT" som ska göras vart annat år och att bilförsäkringen är betald.

Vid betalning via JCCSMART.COM ska du ange ditt ägarnummer (referensnr) 3 siffror, ett nummer som är samma, så länge du äger bilen, vid byte av bil får du ett nytt nummer. Numret har ingen koppling till svenskt passnummer. Ring +357 22 80 70 00 eller maila roadtransport@rtd.mcw.gov.cy så får du hjälp med ditt ägarnummer. I vårt fall var det de tre sista siffrorna i vårt cypriotiska skattenummer.

Maina

 

 

 

11 jan 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery