Cyperns Ambassad i Sverige, aktuell rapport

bifogar de  senaste nyhetsbreven om den politiska och ekonomiska utvecklingen i Cypern, utgivna av den statliga cypriotiska press- och informationsbyrån PIO.

I brevet om den politiska utvecklingen kan ni läsa om den grekcypriotiska avsiktsförklaringen att återuppta deltagandet i de FN-ledda förhandlingarna med den turkcypriotiska sidan om Cyperns återförening . Detta efter att den särskilda rådgivaren till FN:s General Sekreterare, Espen Barth Eide, informerade Cyperns President Anastasiades att Turkiet inte kommer att förlänga sitt illegala NAVTEX.

I brevet om den ekonomiska utvecklingen kan ni läsa om bortagandet av de sista kvarvarande kapitalkontrollerna liksom en del andra åtgärder som Cyperns regering har vidtagit  för att återskapa förtroendet för det finansiella systemet, få fart på ekonomin och tillväxten, samt skapa nya arbetstillfällen.

 

 factsheet_political-32015low.pdf

 factsheet_economy-2-15low.pdf

10 apr 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery