Bowlssäsongen 2014 avslutad

Många är nu på väg hem och vi har avslutat den organiserade bowlssäsongen. Dom som önskar fortsätta att spela/träna kan åka till Aliathon hotel på måndag förmiddag, 09-12.00. Banorna måste dock förbeställas, vilket görs hos den lokala engelska bowlsklubben. Hittills har det inte varit några problem att få tider och banor som önskat.

Någon gång i mitten av mars är det vår avsikt att köra igång igen. Gänget som har spelat nu i höst har haft mycket trevligt och kloten har flugit i alla riktningar, men allteftersom vi spelat har träffsäkerheten ökat. Ibland har oturen varit framme med en olycklig klotkrock, men ibland har krocken gått spelarens väg. Spelet är lätt att lära, men kräver övning för att bli riktigt bra. Där är vi långt ifrån. Det märks, speciellt när vi ser engelsmännen spela. Men, vem vet, snarare än vi tror så kan vi kanske utmana dom.

Aina & Bengt önskar alla nuvarande och blivande bowlare

 

     EN GOD JUL

            och

ETT GOTT NYTT ÅR

 

och på återseende år 2015

21 nov 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery