Bowls måndag 20 oktober

Nu har bowlsen kommit igång på måndagar. Vi spelar 10-12.00 och träffas i Aliathons Hotel reception ca 09.45. Pris per gång, inkl. bowls, är 6 Euro. Det finns plats för fler, men vi behöver veta senast söndag kväll vilka som kommer ifall vi behöver beställa ytterligare banor. Maila eller ring till Aina aina.osswald@gmail.com alt. 99 06 4941

Bowls är ett trevligt sätt att umgås och ställer inga krav. Lätt att lära sig reglerna, men tar litet tid att bli riktigt duktig. Ingen av oss har nått dit än.
Hälsar
Aina & Bengt 

 

 

16 okt 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery