Bowls måndag 27 okt flyttad till 28 okt

Vi har nu spelat bowls 2 gånger och färdigheten ökar. Efter 2 timmars spel är det skönt att ta vin/öl från cafeterian, med bra priser, (lägre än golfens klubbhus) och sitta och småprata litet.

OBS! Nästa vecka spelar vi mellan kl. 10-12.00 på tisdag 28/10, p.g.a. svenskgolf på måndag. Samling kl. 09.45 i receptionen på Aliathon Hotel.

Som vanligt, anmäl intresse till Aina, aina.osswald@gmail.com eller 99 06 4941
23 okt 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery