Reportage Bowls Kato Pafos 27 mars 2014

Vi kom igång med vårt första bowlspel i torsdags. Det blev lyckat med många fina "curlar" trots ovanan. Ingen hade spelat förut, men alla kom snabbt in i spelet. Vid osäkerhet om reglerna fanns det hjälpsamma engelsmän att tillgå. Vi har beslutat att spela 2 gånger till på torsdagar 10.00 - 12.30. Det finns 8 platser lediga till kommande torsdag 3/4, men bara 7 omgångar klot ( så om någon har egna klot och vill vara med så går det bra). Priset är fortfarande 6 Euro/person för bana och klot och spelplatsen är Aliathon Hotel, Theas Aphrodite Avenue på hotellgatan öster om Paphos, där de stora hotellen ligger. Efter de kommande 2 torsdagarna är det vår avsikt att byta till måndagar, samma tid, samma plats.

Vi har redan fått klartecken från de 8 som var med första gången. Andra som önskar deltaga framöver kan e-maila till ab.osswald@gmail.com eller ringa Aina 99 064941. Vi träffas i Aliathons reception ca 10 minuter i kl. 10.00 för att hämta ut klot.
Väl mött till en trevlig sammankomst med lätt motion och tävlingsinslag. Spelet är inte fysiskt utan kräver framför allt precision.

Hälsar
Aina & Bengt

29 Mar 2014

Go back to top