Reportage Bowls Kato Pafos 27 mars 2014

Vi kom igång med vårt första bowlspel i torsdags. Det blev lyckat med många fina "curlar" trots ovanan. Ingen hade spelat förut, men alla kom snabbt in i spelet. Vid osäkerhet om reglerna fanns det hjälpsamma engelsmän att tillgå. Vi har beslutat att spela 2 gånger till på torsdagar 10.00 - 12.30. Det finns 8 platser lediga till kommande torsdag 3/4, men bara 7 omgångar klot ( så om någon har egna klot och vill vara med så går det bra). Priset är fortfarande 6 Euro/person för bana och klot och spelplatsen är Aliathon Hotel, Theas Aphrodite Avenue på hotellgatan öster om Paphos, där de stora hotellen ligger. Efter de kommande 2 torsdagarna är det vår avsikt att byta till måndagar, samma tid, samma plats.

Vi har redan fått klartecken från de 8 som var med första gången. Andra som önskar deltaga framöver kan e-maila till ab.osswald@gmail.com eller ringa Aina 99 064941. Vi träffas i Aliathons reception ca 10 minuter i kl. 10.00 för att hämta ut klot.
Väl mött till en trevlig sammankomst med lätt motion och tävlingsinslag. Spelet är inte fysiskt utan kräver framför allt precision.

Hälsar
Aina & Bengt

29 mar 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery