Bowls 21 april

Bowlomgången 21/4 fick ett mindre antal deltagare än vanligt p.g.a. konkurrerande golf. Nu tar vi nya tag och hoppas på många deltagare 28/4 kl. 09.45. Samling i receptionen på Aliathon hotell. Pris som vanligt för klot och bana 6 Euro/person. Efter spelet tar dom som vill något att dricka i bowlklubbens lilla lokal. Det verkar vara självkostnadspris som gäller. Där finns också utrymme för att analysera, tillsammans med övriga medspelare, klotens curlande och den egna och andras spelförmåga.
V.v. anmäl deltagande till
ab.osswald@gmail eller Aina 99 064941

Hälsar
Aina & Bengt

24 apr 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery