Boule måndag den 12 November

Många tycker det är roligt med boule och idag den 12 November kom det 23 personer. Vi får vara glada att hotell Anemi byggt 2 banor till åt oss.

Idag ordnade Bengt och Aina en ny sorts tävling, vilket var trevligt. Trevliga timmar, väldigt socialt. Alla är glada och positiva. Spänningen var hög.

Boulen kommer att fortsätta i December med hjälp av Anette Stjernström och Brödjes.

Dagens vinnare blev Jan Rydnert och på delad 2:a plats kom, Stig Nyberg, Hans Braun och Örjan Rebeling.

Kaffet blev lite försenat och som vanligt bjöd Maj på en underbar, fortfarande varm mjuk kaka. Hon är fantastisk på att baka goda kakor och hon har verkligen skämt bort oss. Maj fick ett unisont stående tack från oss andra. Måtte hon inte sluta spela boule. Tomt kakfat får hon alltid med sig hem.

Klicka på bilderna så blir de större.

12 nov 2018

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery