Boule Hotell Anemi 1 oktober

Boule
Vi gör ett försök att dra igång en bouleverksamhet redan torsdag 1/10 på Anemi hotell. De har byggt 3 nya boulebanor, som vi har reserverat kl. 10-12.00. Samling i receptionen ca 09.45. Kostnad för detta sociala spel är Euro 5/pers. inklusive klot. Vi hoppas att många skall hörsamma och infinna sig. I priset ingår också kaffe och vatten. Det behövs inte någon särskild utrustning, men släta skor är att föredra.
Anmäl er till Aina ( aina.osswald@gmail.com  eller tel. 99064941), så vi får en uppfattning om intresset.
Hälsar
Aina & Bengt
28 sep 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery