Boule en lyckad premiärdag Hotell Anemi

Efter en lyckad premiär på Hotell Anemis fina nya banor fortsätter vi spela på torsdagar kl. 10-12.00. Samling i receptionen c:a 9.45. Kostnad för spelet är 5 Euro per person. Inget krav på särskild utrustning föreligger, dock är släta skor att föredra.  
Obs! Vi kommer fortsättningsvis ersätta Bowlsen på Hotell Aliathon måndagar med Boule på Hotell Anemi, samma tid. Med andra ord vi prövar spela Boule 2 ggr i veckan. Det är ju så himla kul och trevligt och inga särskilda förkunskaper krävs.
Anmäl er till Aina ( aina.osswald@gmail.com  eller tel. 99064941, så vi får en uppfattning om intresset.
Hälsar
Aina & Bengt
1 okt 2015

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery