Bokcirkel

Välkommen till den nya bokcirkeln!

Nu startar vi en efterlängtad bokcirkel för alla läsglada medlemmar!

Tanken är att vi var och en för sig läser samma bok och sen träffas en gång i månaden för att diskutera boken. Innehåll, upplägg och fria tankar. Plus lite info om författaren.

Varje träff beräknas ta två timmar och vi ägnar den sista halvtimmen åt att tipsa varandra om läsvärda böcker och vilken titel vi väljer till nästa träff. Vi väljer helst titlar som går att ladda ner utan kostnad från bibliotek i Sverige eller går att köpa via internet.

Första träffen med bokcirkeln är Söndag den 10 mars Kl:15:00 med Afternoon Tea på Hotell Elysium i Pafos.

Då kommer vi att samtala om boken Jerusalem av Selma Lagerlöf. Hon var vår första Svenska kvinnliga Nobelpristagare i litteratur, 1909 och som författare ständigt aktuell. Just Jerusalem känns angelägen bla på grund av den geografiska närheten till oss på Cypern och migrationstemat.

Ansvarig för bokcirkeln är Christel Carlborg

Christel.carlborg@live.se

14 jan 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery