SviP meddelande 27 maj

Nästa bokbytardag blir nu på torsdag den 29 maj på Anemi Hotell kl 16.00.

Den 1 juni kl 19.00 är det fest i hamnen GRAND CHARITY CONCERT med THE CENTRAL BAND OF THE ROYAL AIR FORCE, biljettpris 10 € finns att köpa på vår bokbytardag. Väl värt ett besök.

Önskemål har kommit från några medlemmar att vi ska träffas på vår nationaldag den 6 juni och äta tillsammans på kvällen kl 18.00. Ett förslag som kommit är Green Olive som serverar barbecue, sallad och dessert inkl vin för 17€. Anmäl ditt intresse till svipfos,com eller [javascript protected email address]. Sista anmälningsdag den 2 juni.
Ha det bra i sommarvärmen

SviPs Styrelse
Maina Wigforss(Lämna tom)

 

28 maj 2014

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery