Anmäl din utlandsvistelse till Svenska Ambassaden Nicosia

 

På Ambassadens hemsida www.swedenabroad.com/nicosia kan du lämna uppgifter, om var du befinner dig och hur du kan kontaktas under din utlandsvistelse. 

Uppgifterna används av UD/Ambassaden för att snabbt kunna kontakta dig, om en konsulär krissitiuation eventuellt skulle drabba det land du själv befinner dig i. Informationen sparas under den tidsperiod du själv anger, dock max ett år. Du kan avanmäla dig själv när du vill. Anmälan är också avsedd för svenska medborgare, som bor permanent utomlands, i dessa fall lämnas avfärdsdatum tomt och en fornyelse av anmälan bör göras årligen. En påminnelse om förnyelse skickas automatiskt per e-post.

Sveriges Ambassad Nicosia 

Finland och Norge har liknande förfaringssätt www.matkustusilmoitus.fi (Finland), www.norway.gr (Norge).

28 apr 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery