Hotell Anemi öppnar för brunch

Hotell Anemi är nu öppet. Efter många månaders stängning startar man med brunch söndag den 9 augusti 2020. Vill du komma och smaka på deras brunch kl 13.00 så kontakta mig på min email mainawigforss@gmail.com senast torsdag den 6 augusti, ett bord finns bokat.

Pafos genomgår stora förändringar genom all nybyggnation och upprustning av stadens attraktioner. Augusti är stora semestermånaden bland lokalbefolkningen här på ön och många små affärer, speciellt inom byggbranschen stänger två till tre veckor.

På Cypern har man hittills haft bra kontroll på covid 19 smittan. Cyprioterna visar stor hänsyn och man är bra på att i offentliga sammanhang hålla avstånd.

Vi lever i en ny tid och får lära oss att umgås annorlunda, hoppas att svenskar är välkomna till Cypern i september och att ingen ny epidemi bryter ut.

Ha en fortsatt bra sommar

Maina

30 jul 2020

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery